TOSLA nutricosmetics LOGO white

Career at Tosla

Strokovni delavec v razvoju poslovanja

Vodilnim blagovnim znamkam nudimo prilagodljiv, celovit razvoj nutrikozmetičnih izdelkov in proizvodne storitve, ki se vrtijo okoli naših preizkušenih formulacij tekočega kolagena.

Kaj nudimo? 

  • zaposlitev za nedoločen čas
  • stimulativno in redno plačilo
  • delo v stabilnem podjetju
  • možnost napredovanja

Delali boste v dinamičnem in kreativnem poslovnem okolju. Ponuja se vam priložnost, da ste del proizvodnega podjetja, ki orje ledino na področju nutri-kozmetike in deluje izključno v mednarodnem okolju s poudarkom na trgih Severne Amerike ter Azije. V našem podjetju smo ponosni na to, da smo multikulturno, izvozno ter inovativno naravnano podjetje, ki spodbuja svoje sodelavce h kreativnemu in razvojnemu razmišljanju. 

Kaj pričakujemo? 

Od vas pričakujemo poznavanje pogajalskih procesov ter zmožnost ustvarjanja in vzdrževanja dolgoročnih poslovnih odnosov. Iščemo samostojne in odgovorne osebe, ki se bodo znale vključiti v relativno majhno ekipo pripadnih in kolegijalnih zaposlenih.

Mednarodne izkušnje (primer: študij, praksa ali delo v tujini) so zaželene. 

Poznavanje angleškega jezika mora biti na nivoju B2 ali primerljivo.

Delovno mesto vključuje potovanja v Azijo in Severno Ameriko ter se pričakuje od kandidata, da je pripravljen preživeti vsaj mesec dni na službenih potovanjih v tujini.

Opis delovnega mesta: 

  • sodelovanje pri razvoju in izvajnju strategij za rast poslovanja podjetja 
  • skrb za prodajne rezultate in zadovoljstvo kupcev 
  • svetovanje naročnikom pri oblikovanju ponudbe in implementaciji rešitev.

Lokacija: Tosla d.o.o., Ajdovščina, Slovenija.

Zahtevane izkušnje: Samostojno.

Stopnja izobrazbe: 6.2 Specializacija po višješolskem programu, visokošolski strokovni programi in univerzitetni program (1. bol. st).

PRIJAVI SE >>

Share via: